Termékek Menü

Phylazonit Talajregeneráló (10 l)

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
8.763 Ft (6.900 Ft + ÁFA)

A Phylazonit Talajregenerálót azon gazdáknak ajánljuk, akik fontosnak tartják a növény kezdeti fejlődésének segítését és a csíranövény betegségekkel szembeni védelmét. A készítményben lévő baktérium törzseket úgy válogattuk össze, hogy hormontermelésük révén serkentsék a gyökeresedést és gyorsítsák a csíranövény fejlődését. Anyagcsere folyamataik révén, olyan antibiotikum szerű vegyületeket termelnek, melyeket a talajlakó gombák elkerülnek. Sziderofor termelő képességük következtében a gyökérfelület környezetében korlátozzák a gombák szaporodását. A különböző talajtípusokhoz és körülményekhez jól alkalmazkodó és gyorsan szaporodó Pseudomonas és Bacillus törzsek az élettér elfoglalásával kiszorítják a káros hatású mikroorganizmusokat. Ez a tulajdonság különösen fontos lehet azoknál a gazdaságoknál, ahol nem tudják betartani a vetésforgó által kívánt követelményeket. Hasonlóan ajánlatos még olyan esetekben, amikor az egymást követő kultúrákat azonos betegségek támadhatják, károsítják.

A készítmény felhasználható bioterületeken is, így az ökológiai gazdálkodás legfontosabb preventív készítménye lehet.

Várható szállítás: 2018. november 23.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 5!

Leírás és Paraméterek

Miért kedvező a Phylazonit Talajregeneráló alkalmazása?

  • elősegíti az állomány egyöntetű kelését
  • csökkenti a monokultúra negatív hatását
  • ellenállóbbá teszi a sérülékeny csíranövényt
  • serkenti a tápanyagok felvételét
  • erősebb, fejlettebb állományt képez
  • javítja az ellenálló képességet, stressztűrést

Összetétele:
Baktériumtörzsek (Pseudomonas putida, Pseudomonas fluorescens, Bacillus megaterium, Bacillus subtilis) csíraszám: 109 db/cm3, tápoldat

Felhasználható:
szántóföldi kultúrák 10-20 l/ha
kertészeti kultúrák 10-20 l/ha

A kijuttatás módja:
Valamennyi szántóföldi és kertészeti kultúrában 10-20 l/ha mennyiségben, 100-300 l/ha vízmennyiséggel, vetés, ültetés előtt a teljes felületre kijuttatva és azonnal bedolgozva, vagy speciális kijuttató szerkezettel 20-40 l/ha lémennyiséggel a teljes felületre kijuttatva majd a magágyba keverve, vagy a vetéssel egy menetben a vetőbarázdába injektálva.

Kiszerelés 10 liter
Kiszerelése folyadék, lényeges eleme a kannákban, tartályokban lévő vivőanyag, melyek ideális életteret, ezáltal hosszabb eltarthatóságot biztosítanak a baktériumoknak, ami például koncentrátumok esetében nem feltétlenül mondható el.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Névnapok

Ma 2018. november 21., Olivér napja van.

Holnap Cecília napja lesz.