Termékek Menü

Egyéb információk

A Phylazonit baktériumkészítmény és Energia Humin lombtrágya legkisebb forgalmazott kiszerelése 10 liter

Amennyiben Ön kertészeti kultúrában szeretné használni a Phylazonitot, javasoljuk, hogy kérdezze meg szomszédságát, rokonságát, ismeretségi körét. Álljanak össze, vásárolják meg ketten, hárman vagy akár többen közösen a terméket.

50 liter feletti vásárlási igény esetén kérjük az ajánlatkérés menüpont segítségével vegye fel a kapcsolatot a területileg illetékes Tanácsadónkkal!

Eltarthatóság:

Megfelelő körülmények között (hűvös, napfénytől védett helyen) 2 hónapig is eláll a termék. Tároláskor előfordulhat, hogy fehér nyálkás réteg jelenik meg a felszínén. Ez a termék minőségét nem befolyásolja, nem rontja azt. Ilyen esetben javasoljuk kijuttatás előtt leszűrni a terméket pl. neylon harisnya segítségével.

Kiszállítás:

A Phylazonit és Energia Humin készítményeket futárszolgálat szállítja ki a Megrendelőhöz. Mivel a futár nem tud sok időt várni egy-egy helyen, ezért a megrendeléskor kérjük olyan szállítási címet adjon meg, ahol munkaidőben megtalálható. Illetve fontos, hogy olyan telefonszámot adjon, melyen a futár utolérheti Önt.

Névnapok

Ma 2018. október 22., Előd napja van.

Holnap Gyöngyi napja lesz.